ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У селі Чорна Тиса молодик через ревнощі порізав кохану та її матір

    23 квітня 2024 вівторок
    68 переглядів

    Як відомо, від кохання до ненависті — всього лиш крок. Істинність цього крилатого вислову в черговий раз підтвердила сімейна трагедія, що трапилася днями у закарпатському місті Рахові.

    У селі Чорна Тиса молодик через ревнощі порізав кохану та її матір
    У селі Чорна Тиса молодик через ревнощі порізав кохану та її матір

    Почалося все з того, що в Рахівський райвідділ УМВС у Закарпатській області удосвіта надійшло тривожне повідомлення від чергового лікаря місцевої ЦРЛ: у важкому стані доставили двох молодих жінок, маму та доньку. В обох потерпілих — у 41-річної Марії і в 17-річної Оленки — лікарі виявили численні ножові поранення тіла.

    Доки лікарі оперували порізаних жінок, слідчо-оперативна група з'ясовувала, хто ж так жорстоко над ними познущався. І невдовзі вималювалася картина, котра сміливо тягне на таке собі рахівське продовження знаменитої шекспірівської трагедії про, Отелло та Дездемону...

    — Події відбувалися в селі Чорна Тиса, — розповідає начальник Рахівського РВ обласного УМВС полковник міліції Андрій Кравчук. — Місцевий житель, 23-річний Михайло, зустрічався з 17-річною школяркою Оленою. І от між коханими пробігла чорна кішка: дівчина заявила Михайлові, що розриває з ним стосунки.

    "Гарбуз", який йому "піднесла» кохана дівчина, настільки вразив юнака, що той не знайшов іншого виходу, як прибігти до їхньої оселі "на розборки" з ножем! Спершу розлючений молодик кілька разів ударив ножем маму Оленки, а коли та втекла з хати, накинувся й на саму дівчину. Останній дісталося найбільше — ніж зачепив навіть серце, і довелося збирати консиліум лікарів для порятунку потерпілої. Стан Оленки залишається важким.

    Чорнотисівського "Отелло" затримано, порушено кримінальну справу. Нині Михайло навіть не може пояснити причини своєї дикої поведінки: мовляв, я дуже розлютився, бо Оленка почала зустрічатися з іншим, повідомляє UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ВОТ УРОД.