ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатка представляла Португалію на Другому Європейському форумі з міграції

    19 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Наталія Хміль - уродженка Міжгірського району Закарпатської області.

    В період 5-7 квітня 2016 року у бельгійській столиці Брюсель проходив Другий загальноєвропейський форум по питаннях міграційної політики країн Європейського Союзу, який організований спільно Європейською комісією та Європейським економічним і соціальним комітетом.

    Другий Європейський форум з міграції (6-7 квітня 2016 г.) об'єднує більше 150 організації та представників інститутів ЄС, місцевих і регіональних органів влади, держав-членів ЄС і міжнародних організацій і зібрав фахівців-практиків з місцевих і регіональних органів влади, представників держав-членів і ЄС установ (Європейська комісія, Європейський парламент, Європейський економічний і соціальний комітет, Комітет регіонів).
    Форум вивчає конкретні проблеми, з якими стикаються мігранти, нелегальної роботи і експлуатації, доступ до ринку праці, а також роль місцевого рівня і громадянського суспільства в процесі інтеграції. Ці висновки будуть використані в майбутніх ініціативах Європейської комісії, такі як «План дій ЄС щодо інтеграції громадян третіх країн".

    Європейський союз повинен оперативно зосередитися на вирішенні термінових проблемах довгострокової політики в області міграції.
    Комісар Аврамопулос (Європейський економічний і соціальний комітет між Європою і організованим громадянським суспільством -European Economic and Social Committee a bridge between Europe and organised civil society) висловився, що «Європейський міграційний форум є платформою для діалогу між громадянським суспільством і європейськими інститутами з питань, що стосуються міграції, надання притулку та інтеграції громадян третіх країн. Громадянське суспільство повинне формувати європейський порядок міграції: зайнятість і інтеграція є ключовими пріоритетами цього порядку. В питаннях міграційної політики настав час для здійснення зворотнього зв'язку громадянського суспільства до інституцій Європейського Союзу.
    Саме тому сьогоднішній форум є важливою можливістю готувати в майбутньому плані дій Комісії з питань інтеграції. Європа повинна прийняти довгострокову політику інтеграції, яка б надавала можливість мігрантам і біженцям адаптуватися у суспільстві, здійснювати навчання і здобувати освіту. Ми повинні допомогти їм інтегруватися на ринку праці».
    Джерело: Прес-Unit ЄЕСК. Електронна пошта: [email protected]
    Тел: + 32 2 546 9406 / +32 475 75 32 02
    http://www.eesc.europa.eu
    Довідка: Делегатом від Португальської Республіки на Другому Європейському форумі з міграції в місті Брюсель була Президент Асоціації «АMIZADE» («ДРУЖБА») пані Наталія Хміль (уродженка Міжгірського району Закарпатської області).

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору