ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Ужгород» атакував до останніх хвилин зустрічі, але безрезультатно (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    93 переглядів
    Суперкубок Закарпаття: "Дийдо" по пенальті переграв "Ужгород"

    Суперкубок Закарпаття. ФК «Дийдо» - ФК «Ужгород» 0:0 (по пен. 4:2)

    У черговій фінальній зустрічі "Ужгорода" та "Дийди" підопічні Гіді виявились сильнішими.

    Суперкубок Закарпаття: Аналізуючи стартові склади обох команд, варто відмітити відсутність у «Дийдо» Грицкевича та Товта. В «Ужгорода» все ще відновлюється від травми Ількович. А Ковчар і Котьо у гостей та Лисаченко і Ковач у господарів у пятницю відіграли за дублерів "Говерли" в Одесі.

    Любителі гри першим номером гості відразу взяли м'яч під свій контроль, тоді як берегівці розраховували на надійну оборону і швидкі контратаки.

    Господарі першими могли забивати. Після подачі з кута поля Гейці у падінні з шести метрів пробив вище.

    Один з рідких ударів у площину воріт Славіка також прийшов після кутового. Реплюк на ближній стійці пробив головою та голкіпер забрав круглого. Незважаючи на візуальну перевагу, Ужгороду ледь вдавалося створити щось небезпечне біля володінь Славіка.

    На 18-ій хвилині стався дуже прикрий епізод. Горський під пресингом Розмана вибивав м’яч вперед лівою ногою, і під навантаженням на опорну ногу коліно вивернулося в протилежну сторону. Гру було зупинено на сім хвилин, поки медики надавали допомогу постраждалому. Через 15 хвилин приїхала карета швидкої допомоги і доправила Василя в лікарню обласного центру, де, скоріш за все, йому зроблять операцію.

    Після відновлення матчу гості почали грати дещо агресивніше та арбітр матчу тримав гру під контролем. Ужгород володів територіальною перевагою, чому господарі не сильно опиралися. Дийдо в більшій мірі зосередився на збереження своїх воріт.

    Старт другого тайму був більш цікавим. Спочатку Гегедош пробив зі штрафного з 26 метрів, але в руки Славіку. Значно небезпечніше було після трьоходівки Гегедош, Пиняшко і Жаренко, яку останній завершував ударом головою з восьми метрів, та м’яч проскакав біля самої стійки повз ворота. Далі Реплюк вивів Гегедоша на ударну позицію та воротар був на місці.

    Берегівці в цей час виходили в атаку лише за рахунок довгих передач на Розмана. Одна з таких у виконанні Ковача була дуже вдалою, форвард червоних випередив захисників і лише вчасний вихід з воріт Лютнянського, який вибив головою за межами карної зони, врятував від вірного голу.

    Оборона «Дийдо» працювала на повну потужність, ледь встигаючи відбивати безперервні наскоки господарів. В другому таймі Іштван Гіді зняв з гри Кохана, якому на фланзі протистояв Гегедош, і опустив із опорної зони в захист Гейці, який практично без помилок провів всю гру.

    «Ужгород» атакував до останніх хвилин зустрічі, але безрезультатно. Далі гравців чекала серія пенальті, яку дийдівці вже вигравали у фіналі Зимової першості 2015.

    Перший удар з одинадцять метрів від Гегедоша відбив Славік. Іван Ковач пробив точно 1:0. Скунзяк влучив у поперечину. Ендре Тар забив 2:0. Павло Оржаховський провів перший гол своєї команди 2:1. Капітан Дийдо Габор Кемень пробив прицільно 3:1. Михайло Реплюк переграв кіпера 3:2. І крапку у цьому протистоянні поставив Олександр Розман 4:2.

    Далі було емоційне святкування футболістів Дідова з своїми вболівальниками і церемонія нагородження. Кращим гравцем у складі Ужгорода було визначено Івана Бандуровича. У складі переможців – Юрія Славіка. Ужгородці отримали грамоту та срібні медалі. Команді «Дийдо» вручили грамоту, золоті медалі і з рук президента ФФЗ Івана Дурана - Суперкубок Закарпаття.

    Вже за два тижні глядачів очікує чергова зустріч цих команд у чемпіонаті.

    Арбітр – Михайло Митровський
    Асистенти – Ігор Гарлач, Юрій Шимон
    4-й арбітр – Ілля Вовчанський
    Делегат матчу – Василь Попович
    Інспектор матчу – Віктор Наскалов

    с. Дідово, стадіон «Дийдо», глядачів 1800

    ФК «Дийдо» - ФК «Ужгород» 0:0 (по пен. 4:2)

    Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Роланд Антал, Юрій Кохан (Адам Пушкаш, 54), Володимир Лисаченко, Степан Гейці, Іван Ковач, Габор Кемень, Роберт Давід (Михайло Куцкір, 73), Ференц Барта (Ендре Тар, 67), Олександр Розман.
    Запасні: Іштван Шош, Чобо Кемень, Ерік Орос.
    Тренер – Іштван Гіді.

    Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський (Олександр Ковчар, 23), Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржаховський, Іван Бандурович, Василь Пиняшко, Олександр Бако, Іван Жаренко (Іван Скунзяк, 73), Михайло Реплюк, Роберт Гегедош.
    Запасні: Ерік Гречка, Роман Білінський.
    Тренер – Іван Шанта.

    Попередження: Розман, 19, Барта, 49, Куцкір, 82 – Гегедош, 20, Бако, 45+3.
    Тарас Галушка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору