ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стали відомі причини жорстокого вбивства студентів-індусів в Ужгороді

    28 березня 2024 четвер
    96 переглядів
    Попередня версія - це побутові розбірки

    У вбивстві двох студентів з Індії, яке сталося в Ужгороді, підозрюється подружня пара і їх друг.

    Про це в ефірі радіостанції «ГС» повідомила спеціальний кореспондент з Ужгорода Катерина Ірха.

    В Ужгороді вбили двох студентів з Індії, третій перебуває у важкому стані в лікарні. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції Закарпатській області. Є інформація про затримання подружжя, яка підозрюється в причетності до вбивства. Під час перевірки речей у них були виявлені три паспорти і закривавлений ніж.

    Більш докладно про цей моторошний злочин, в ефірі радіостанції «Голос Столиці» розповіла спеціальний кореспондент з Ужгорода Катерина Ірха.

    Які останні новини по цій справі?

    - Затримані троє підозрюваних. Прокуратура Закарпатської області оголосила про те, що двоє чоловіків і жінка підозрюються в умисному вбивстві двох студентів з Індії та нанесення тяжких тілесних ушкоджень третьому студенту.

    Уже відомо, як все відбувалося?

    - Сьогодні, 10 квітня, о 4 ранку в поліцію надійшло повідомлення від господаря будинку про те, що троє його постояльців знаходяться у важкому стані. За викликом приїхали патрульні і виявили в приватному будинку двох людей у ​​важкому стані, яким медики надавали допомогу. За повідомленням власника будинку, він бачив двох підозрілих осіб, які стрімко прямували в бік міжнародного аеропорту. За ними послідували поліцейські. Цю пару затримали недалеко від кордону зі Словаччиною зусиллями прикордонників та патрульних поліцейських.

    Але є ще й третій підозрюваний?

    - Як стало відомо, третього підозрюваного правоохоронці затримали в Ужгороді. У всіх трьох затриманих виявлені речі, які імовірно належали загиблим: планшети, ноутбук. Закривавлений кухонний ніж був знайдений у сімейної пари, яку затримали вранці.

    Що кажуть поліцейські з приводу причин того, що сталося?

    - Є попередня версія, яка полягає в тому, що всі ці люди спільно вживали алкоголь. Після огляду місця події оперативна група виявила більше десяти пляшок з-під алкоголю. Тобто попередня версія - це побутові розбірки.

    Нагадаємо, що керівник секретаріату Ради підприємців при Кабміні Андрій Забловський в ефірі Голосу Столиці заявив, що криміногенна ситуація в країні за останні рік-півтора значно погіршилася.

    За його словами, в країні дуже багато зброї, як легальної, так і нелегальної. За таких обставин говорити про те, що криміногенна ситуація не погіршиться, проблематично.

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Вбивство студентів-індусів в Ужгороді підняло на вуха всю країну! Оприлюднено ФОТО МЕРТВИХ ТІЛ індусів (ФОТО +18)

    Як ми вже повідомляли, Терміново! Затримали третього підозрюваного у жорстокому вбивсті студентів-індусів в Ужгороді (ФОТО)

    Нагадаємо, раніше було оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору