ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На прикордонній Тисі знову затримали порушників кордону у гідрокостюмах!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    На Закарпатті прикордонники затримали ще двох українців у гідрокостюмах

    У Закарпатській області під час перевірки прилеглої до кордону території прикордонники Мукачівського загону знову затримали поблизу річки Тиса двох чоловіків, які були у гідрокостюмах.

    Документів при собі у порушників не було, однак назвалися місцевими жителями. За попередніми даними прикордонникам вдалось встановити, що затримані шукали способи для подальшого незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Стосовно осіб прикордонники склали адміністративні документи та проінформували суміжну сторону.
    Зауважимо, що це вже не перший випадок виявлення поблизу кордону таких «плавців». Так, нещодавно прикордонний наряд затримав у двох випадках трьох місцевих жителів у гідрокостюмах, які теж намагались перевірити наявність прикордонних нарядів по обидва береги річки Тиса з метою подальшого переміщення через кордон тютюнових виробів.
    Варто зазначити, що, у зв’язку з посиленням прикордонниками заходів щодо припинення протиправної діяльності на кордоні, порушники намагаються винаходити нові методи та шляхи переміщення контрабандних товарів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору