ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Кольчині у суботу кипіла робота! (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    83 переглядів
    До акції «Закарпаттю-чисте довкілля» долучилися десятки людей.

    У населеному пункті до акції «Закарпаттю-чисте довкілля» долучилися десятки людей. Цьогоріч весна порадувала всіх сонячною та порівняно теплою погодою, яка в свою чергу спонукає нас озирнутися довкола та якомога швидше навести лад біля будинків, установ, прибрати вулиці та узбіччя доріг тощо.

    За ініціативи депутата Верховної ради України Ланя Михайла Івановича на території нашої області проводяться весняні толоки. Підхопивши дану ініціативу, 9 квітня на території населених пунктів Кольчинської селищної ради проходив день благоустрою.
    Завдяки спільним зусиллям депутатів Кольчинської селищної ради, членів виконавчого комітету, працівників селищної ради, колективів Кольчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кольчинського ДНЗ №1, Кольчинського ДНЗ №2, Кленовецької ЗОШ І-ІІ ступенів, Кленовецької ЗОШ І ступеня, Кленовецького ДНЗ територія нашого селища стала чистіша. Ліквідовано стихійні сміттєзвалища, прибрано узбіччя, облагороджено та озеленено території держустанов.
    Крім прибирання сміття, було організовано обрізання сухостою на території парку. Працівники Мукачівського держлісгоспу, що проживають на території нашого селища, обрізали у парку Слави сухі гілки дерев. Велика подяка керівнику Мукачівського держлісгоспу Анталовському Василю Васильовичу за надання технічної підтримки та керівнику ТДВ «Закарпатоблтехсервіс» Гарапку Василю Павловичу за надання спонсорської допомоги в організації дня благоустрою території Кольчинської селищної ради.
    Щира подяка всім учасникам толоки, від Миколи Васильовича Дуба – голови селищної ради, як організатора, який зміг згуртувати колективи багатьох установ у корисній справі.
    Нехай це стане добрим починанням і прикладом для всіх жителів селища.
    P.S. Кольчинська селищна рада висловлює подяку народному депутату Ланю Михайлу Івановичу та депутату Закарпатської обласної ради Баранюку Олексію Васильовичу за надання організаційної та матеріальної допомоги у проведенні дня благоустрою.
    Автор фоторепортажу: Володимир Фаринич. Повний фотозвіт можна переглянути на сайті http://kolchynorada.gov.ua/

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору