ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті є персони, які готові на що завгодно, тільки б відправити Москаля на пенсію...

    19 квітня 2024 п'ятниця
    67 переглядів
    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

    ...чи перевести його на інше місце роботи.

    Оскільки останнім часом знову штучно інспіруються чутки про закінчення повноважень, вихід на пенсію чи переведення на інше місце роботи голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, прес-служба ОДА повторно роз’яснює: 1 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко своїм погодженням продовжив строк перебування Г.Москаля на державній службі до 7 червня 2019 року. Президент України керувався ч.3 ст.23 Закону України «Про державну службу» в редакції 1993р., згідно з яким, «державним службовцям, які займають посади першої категорії, за рішенням відповідного державного органу чи посадової особи, які здійснили їх призначення на посади, може бути продовжено перебування на державній службі після досягнення ними 65-ічного віку за їх згодою у зв’язку з потребами служби, якщо інше не передбачено законом».
    Частина 2 статті 8 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» вказує: «Голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України». А стаття 58 Конституції України визначає: «Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі», тобто погодження Президента України про продовження терміну перебування на державній службі є чинним і може бути скасоване тільки судом.
    – Я чудово розумію, що на Закарпатті є персони, які готові на що завгодно, тільки б мене відправили на пенсію чи перевели на інше місце роботи – хоч на підвищення, хоч за кордон, тільки не Закарпаття, – заявляє Г.Москаль. – А так званий громадський активіст Данацко уже взявся підшуковувати людей, ладних пікетувати адміністрацію, щоб забрали Москаля! Мушу розчарувати цих персон – я залишаюся на своєму робочому місці, не йду ні на пенсію, ні на інше місце роботи, а буду працювати головою Закарпатської ОДА до закінчення повноважень Президента України. З цим фактом доведеться змиритися, а якщо він комусь не до вподоби, хай звертається у Вищий адміністративний суд України.
    000-505-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору