ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Капітальна реконструкція стадіону «Юність» у Виноградові триває! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    104 переглядів
    У Виноградові реконструюють місцевий стадіон.

    Відтепер футбольний газон залишатиметься зеленим і м’яким навіть у гарячі місяці літньої спеки.



    І це не єдина новинка, яку до початку сезону тут підготували для футболістів та уболівальників виноградівського «Севлюша».
    - Капітальна реконструкція стадіону «Юність» триває вже другий місяць,- розповідає начальник команди Павло Остолош.- Таких серйозних ремонтів ми не робили більше тридцяти років. Чотири бригади спеціалістів зараз працюють над тим, аби стадіон мав сучасний вигляд і був зручним для спортсменів і всіх любителів футболу.


    Приємних змін уже зазнала основна уболівальницька трибуна, демонтовано старі та встановлені нові ворота на арену. Повністю оновлено приміщення для роздягалок футболістів, душові кімнати.


    Передбачено також невеликий конференц-зал для проведення теоретичних занять і розбору проведених ігор. Усе це дозволить приймати у Виноградові навіть команди першої української ліги.
    Реконструкція стадіону проводиться за кошти міського бюджету і місцевих меценатів футболу.


    Єдина незручність полягає в тому, що завершити розпочаті роботи не вдасться до початку футбольного чемпіонату області. Він стартує вже цієї суботи, тож перші домашні поєдинки «Севлюшу» доведеться провести на іншому полі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору