ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мирон Помпель: "Садити дерева – це гарна справа" (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    282 переглядів
    Акція "Майбутнє лісу в твоїх руках" крокує Ужгородщиною

    Сьогодні, 11 квітня, в Анталовецькому лісництві ДП «Ужгородський лісгосп» відбулося продовження акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

    Під час Акції проведено доповнення плантації новорічних ялинок у кварталі 17 виділі 28, площею 0,8 га. Висаджено 500 штук саджанців ялиці віком 4 роки. Плантацію було створено ще у 2012 році на місці колишнього саду.
    В акції взяли участь директор лісгоспу Василь Кий, депутати Закарпатської обласної ради Мирон Помпель і Василь Кошеля, голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак, представники громадськості сіл Анталовці, Кибляри та Худльово, лісова охорона ДП «Ужгородський лісгосп».
    Як зазначив директор лісгоспу Василь Кий, подібні акції проводяться з метою залучення громадськості до вирішення проблем лісу, для ознайомлення з лісогосподарською діяльністю підприємства. Лісівники прагнуть бути відкритими для громадськості та є готовими пояснювати кожен свій крок при виконані лісогосподарських заходів.
    Депутат обласної ради Мирон Помпель у спілкуванні з журналістами розповів, що раніше садив дерева, але не в такій великій кількості. «Робити гарну і благородну справу – завжди приємно, - сказав Мирон Йосипович. – З одного боку це саме ті позитивні емоції, яких нам зараз не вистачає. Я вже посадив не одне дерево і вважаю що треба наші Карпати озеленять якомога більше. Адже садити дерево – це гарна справа.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вася ачом ти разговариваєш.В скором будущем в ужгородском р-не в сьолах в людей вкалодцах вади не будет .Стакой скоростю тваи шнири режут лес.Куда ти смотриш.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вася ачом ти разговариваєш.В скором будущем в ужгородском р-не в сьолах в людей вкалодцах вади не будет .Стакой скоростю тваи шнири режут лес.Куда ти смотриш.