ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жорстоке вбивство 2-х іноземних студентів-медиків потрясло УжНУ

    19 квітня 2024 п'ятниця
    64 переглядів
    Прес-служба УжНУ повідомляє...

    У ректораті УжНУ відбулася зустріч з студентами-іноземцями. На ній мова йшла про надзвичайну ситуацію, що трапилася в Ужгороді у ніч на 10 квітня – вбивство двох студентів медфаку УжНУ – громадян Індії.

    Ректор Володимир Смоланка висловив співчуття всьому студентському загалу, зокрема іноземцям, що навчаються в Ужгородському національному університеті. «Ми піклуємося іноземними студентами, дружні стосунки з ними для нас є надзвичайно важливими. Ми хочемо щоб ви спокійно вчилися і отримали освіту в нашому рідному місті. Зараз докладаємо максимум зусиль для того, щоб люди, які вчинили цей жахливий злочин, понесли справедливе покарання. Задля цього активно співпрацюємо з правоохоронними органами, вже затримано троє підозрюваних, які ймовірно вчинили цей злочин».
    Проректор з навчально-виховної роботи Мирослава Лендьєл у своєму слові наголосила, що «багато студентів з інших факультетів телефонували і висловлювали підтримку, оскільки ви стали нашою частиною. Ви маєте підтримку всіх студентів, викладачів нашого університету і всіх ужгородців».
    Студенти-іноземці, які активно висловлювалися з цього приводу, висловили надію, що винні у злочині отримають справедливе покарання, а також зазначили, що стикаються з випадками нерозуміння, агресії та дискримінації в Ужгороді.
    На зустрічі погодили важливість та необхідність соціальних, інформаційних акцій, які би ближче познайомили іноземців з місцевими мешканцями, сприяли поширенню дружньої атмосфери між ними.
    Ішла мова на зустрічі і про побудову гостелу для потреб іноземних студентів. Цю інформацію ректора В.Смоланки студенти зустріли аплодисментами.
    Цього ж дня о 18.00 перед корпусом медичного факультету УжНУ відбулося вшанування пам’яті загиблих студентів з Індії.
    12 квітня, в вівторок об 11.00 у великій медичній аудиторії Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака відбудеться зустріч керівництва УжНУ, представників правоохоронних органів та Державної міграційної служби з усіма студентами-іноземцями, які навчаються в нашому університеті.
    Прес-служба УжНУ
    ЧИТАЙТЕ також: Вбивство студентів-індусів в Ужгороді підняло на вуха всю країну! Оприлюднено ФОТО МЕРТВИХ ТІЛ індусів (ФОТО +18)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пьяниц и наркоманов у нас местных много, нафига здесь еще и черные уроды ? Они нагло ведут себя в городе, их ставят на место и это не дискриминация, а самозащита от опасности !