ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Знахабнілий чиновник напав на поліцейських на Закарпатті

    23 квітня 2024 вівторок
    71 переглядів
    На посту у Нижних Воротах на патрульного напав сільський голова

    Пригода трапилась вчора, близько 20:20 біля стаціонарного посту «Нижні Ворота», де вже другий день працюють патрульні поліцейські Ужгорода та Мукачева.

    Недалеко від місця несення служби правоохоронців зупинилася темна "Шкода Октавія", з автівки голосно лунала музика. Один з патрульних підійшов до машини, аби зробити водієві зауваження. Водій не відразу відреагував, – констатує прес-служба Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві.
    Під час розмови патрульний відчув різкий запах алкоголю від керманича. Тим часом чоловік, який був на пасажирському місці вийшов з автомобіля і сильно жестикулюючи почав сперечатися з патрульним. Поліцейський зробив зауваження і йому та чоловік, від якого теж було чути алкоголем, не реагував, а прохання заспокоїтися його лише розгнівало і обурило.
    Поліцейський спробував усно заспокоїти чоловіка, однак пасажир просто накинувся на патрульного і наніс кілька ударів у ділянку шиї та грудної клітини. Після цього правоохоронці змушені були застосувати до нетверезого чоловіка кайданки та викликати слідчо-оперативну групу0 Воловецького райвідділку поліції.
    Патрульні з’ясували, що порушником є сільський голова однієї з сільських рад Воловецького району.
    За фактом відомості внесено в ЄРДР. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
    А водій машини понесе відповідальність за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

    Інформація УПП в містах Ужгороді та Мукачеві

    Читайте також на нашому сайті:На Закарпатті затримано трьох раніше судимих молодиків

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору