ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Кривавих вбивць студентів-індусів триматимуть в СІЗО два місяці

    25 квітня 2024 четвер
    74 переглядів
    Вбивці триматимуться під вартою до 8-го червня поточного року

    Тяжкість інкримінованих діянь, жорстокість й асоціальність способу вчинення злочину, довічне позбавлення волі як санкція за вчинення подібного та особливий предмет посягання – людське життя – саме це вплинуло на обрання судом найсуворішого запобіжного заходу.

    Сьогодні, 12 квітня, Ужгородським міськрайонним судом вирішувалося питання про обрання запобіжного заходу трьом закарпатцям, що посягнули на життя студентів з Індії. Так, слідчим суддею розглянуто клопотання, що надійшло від Національної поліції в Закарпатській області.

    В останньому, правоохоронці клопотали про взяття під варту трьох мешканців Закарпаття, яким попередньо оголошено підозру в умисному вбивстві двох осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб з корисливих мотивів (пункти 1,6,12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України) й розбійному нападі з метою заволодіння майном студентів-іноземців (частина 4 статті 187 ККУ).

    Під час судового слухання сторона захисту просили суд застосувати домашній арешт до підозрюваних. Як стверджує адвокат наймолодшої учасниці злочину: «Причетність дівчини саме до вбивства потерпілих - слідством не доведено, а вчинення розбійного нападу моя клієнтка не заперечує, у чому щиро розкаялася й сприяє розслідуванню».

    Проте, слідчий суддя, вивчивши матеріали клопотання, дійшов висновку щодо необхідної ізоляції від суспільства 20-річної жительки Перечинщини та 25- й 22-річних вихідців Ужгородського району, - повідомляє прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

    Тяжкість інкримінованих діянь, жорстокість й асоціальність способу вчинення злочину, довічне позбавлення волі як санкція за вчинення подібного та особливий предмет посягання – людське життя – саме це вплинуло на обрання судом найсуворішого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

    Недопустимим, на думку суду, є визначення для підозрюваних розміру застави як альтернативи в триманні під вартою, оскільки злочинні дії останніх спричинили загибель двох осіб й поставили під загрозу життя й здоров’я ще одного студента-медика.

    Більш того, існує й ризик уникнення підозрюваними від відповідальності, про що свідчить й поведінка закарпатців безпосередньо після вчинення кримінально караного діяння - спроба перетину державного кордону. Тож, підозрювані-закарпатці триматимуться під вартою до 8-го червня поточного року, що унеможливлюватиме скоєння ними нових злочинів й уникнення від відповідальності за вже вчинені.

    Як ми повідомляли, Вбивці індусів-наркоманів почали давати свідчення : "Я мала закрити йому рот подушкою, але він дуже пручався, і ми його задушили" (ФОТО)

    Нагадаємо, раніше стали відомі причини жорстокого вбивства студентів-індусів в Ужгороді

    ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Вбивство студентів-індусів в Ужгороді підняло на вуха всю країну! Оприлюднено ФОТО МЕРТВИХ ТІЛ індусів (ФОТО +18)

    Як ми вже повідомляли, Терміново! Затримали третього підозрюваного у жорстокому вбивсті студентів-індусів в Ужгороді (ФОТО)

    Нагадаємо, раніше було оприлюднено жахливі кадри із місця вбивства студентів-індусів в Ужгороді. НОВІ ПОДРОБИЦІ вбивства (ФОТО 18+)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору