ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті пройде петанковий турнір

    24 квітня 2024 середа
    76 переглядів
    В Ужгороді пройде петанковий "Fatangel CUP 2016"

    17 квітня в Ужгороді пройде "Fatangel CUP 2016" – турнір пам'яті Олександра Поповича. Людини, з якої фактично почався петанк в Україні.

    Він був різносторонньою людиною з неймовірною кількістю інтересів. Олександр Попович став засновником найстаршого петанк-клубу України - "Першого закарпатського" петанк-клубу.
    "14 квітня Fatangel (такий його нікнейм в онлайновому світі) мав би відсвяткувати свій черговий День народження... але, на жаль, важка хвороба завадила цьому... Щорічним турніром ми вшановуємо його пам'ять і запрошуємо всіх поціновувачів цієї дружньої гри", - розповіли організатори турніру.
    Формат турніру – дуплети супермеле (тобто вам не потрібно шукати команду – вона визначатиметься жеребкуванням перед кожним колом гри)
    10:30 – початок реєстрації
    11:00 – 1 гра
    12:00 – 2 гра
    13:00 – 3 гра
    14:00 – перерва на обід (в парку вже працюють кафешки, але вітаються також домашні бутіки/печеньки/випічка "на себе і на друга" – спільний пікнік набагато цікавіший)
    15:00 – 4 гра
    16:00 – 5 гра
    17:00 – нагородження.
    Абсолютний чемпіон отримає оригінальний перехідний Кубок Fatangel. Передбачені також і символічні подарунки за кожне коло.




    Читайте на нашому сайті:Г. Москаль виправив свої помилки і назвав вулиці Закарпаття в честь 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору