ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські ЦОП надали громадянам вже майже 35 тисяч послуг

    28 березня 2024 четвер
    87 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    З початку року.

    Протягом січня-березня 2016 року фахівці органів ДФС у Закарпатській області надали 34,6 тис. адміністративних послуг представникам бізнесу краю та громадськості. Це на 3,3 тис. перевищує показники відповідного періоду 2015 року.
    Зокрема, більшість послуг – близько 30 тис. або 85,5% платники отримали у Центрах обслуговування платників, яких на сьогодні у Закарпатті нараховується 10.
    Наразі у Центрах області працює 68 працівників, за словами яких зростання кількості наданих послуг свідчить про пожвавлення активності платників податків, що викликане, у тому числі, і змінами до законодавства. У свою чергу фіскальна служба продовжує підвищувати рівень сервісного обслуговування, вдосконалюючи вже існуючі та створюючи нові електронні сервіси.
    Традиційно, найбільшим попитом у платників за вказаний період користувалися такі послуги: видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Держреєстру фізичних осіб-платників податків, реєстрація книг обліку розрахункових операцій, книг обліку доходів та витрат платників єдиного податку, отримання довідок про відсутність заборгованості зі сплати податків та зборів, витягів з реєстру платників єдиного податку та інші.
    Нагадаємо, детальну інформацію про роботу ЦОП – територіальних органів ДФС у Закарпатській області та перелік послуг, що надаються ними, можна переглянути за посиланням: http://zak.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору