ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль: Повне скасування мита на вживані автівки частково зніме напругу з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією

    20 квітня 2024 субота
    63 переглядів
    Про скасування імпортного ввізного мита на вживані автомобілі

    Закарпатська облдержадміністрація неодноразово піднімала питання про необхідність здешевлення імпорту вживаних автомобілів.

    Відповідне рішення може бути прийняте тільки на рівні центральних органів влади. З початку року голова ОДА Геннадій Москаль направив кілька листів до Кабінету міністрів України з проханням розглянути це питання, як невідкладне. 7 квітня цього року Міністерство фінансів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі та Державна фіскальна служба отримали доручення підготувати проект закону щодо повного скасування імпортного ввізного мита на вживані автомобілі за винятком тих, що походять із Російської Федерації. Підготовлений законопроект розгляне Верховна Рада України.
    – Повне скасування мита на вживані автівки спроможне частково зняти напругу з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією, – зазначає Г.Москаль. – Сподіваємося, що новоутворена більшість у Верховній Раді не відкладе законопроект у довгий ящик, а оперативно проголосує за нього.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору