ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Піротехніки Закарпаття знешкодили 3 боєприпаси часів Другої світової війни (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    88 переглядів
    МНС Закарпаття повідомляє...

    Протягом минулої доби, 18 квітня, піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення здійснили два виїзди в межах Ужгородського району для знешкодження вибухонебезпечних предметів.

    Два повідомлення надійшли до оперативно-рятувальної служби з інтервалом у півгодини. Відтак спочатку піротехніки прибули в мікрорайон Горяни, що в обласному центрі. Місцевий мешканець на власній земельній ділянці копав канаву, коли натрапив на вибухівку. Спеціалісти вилучили з землі артилерійський снаряд калібром 76 мм, який транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця й о 14:30 знищили.

    Далі бійці ДСНС вирушили до Анталовецької поляни поблизу с. Кам’яниця. Тут знайшлися одразу два підозрілі предмети. Їх виявив чоловік під час туристичного походу на околиці галявини. Піротехніки ідентифікували боєприпаси як два артилерійські снаряди калібром 125 мм. О 17:10 вибухівку знищили на полігоні в с. Оріховиця.

    Шановні закарпатці! У теплу пору року значно зростає імовірність виявлення відголосків війни на території краю. Відтак будьте обережні під час проведення земляних робіт або прогулянки на природі. У разі, якщо ви натрапили на небезпечний предмет, не чіпайте його самостійно. Натомість позначте місце знахідки й повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до Служби порятунку за номером 101.
    10-1.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору