ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Влада намагається "розвантажити" історичний центр Ужгорода від засилля транспорту (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    44 переглядів
    Посадовці міркують, як зменшити транспортний рух у центрі міста?

    Робоча група працівників міської ради Ужгорода, представників Національної поліції, перевізників та комунального підприємства КШЕП оглянула центр міста для вирішення, як же організувати транспортний рух на площі Корятовича – вулиці Фединця.

    Уже не перший рік ставиться питання про розвантаження історичного центру, однак змінити ситуацію досі так і не взялися. Напрацьовані численні схеми перенаправлення транспортних потоків, проте всі вони мають і слабкі сторони. А головна мета – щоб транспорту було менше, легше було роз'їжджатися.

    На виконання доручення міського голови Богдана Андріїва робоча група, очолювана першим заступником Іштваном Цапом, оглянула численні прилеглі вулиці. Констатували: потрібно продовжити вивчення питання, адже в центрі – вузенькі вулички та ще й усюди паркують авто. Крім того, ужгородці і навіть приїжджі із сусідніх сіл та районів уже звикли за певними напрямками ходити і їздити, тому, принаймні перший час, у разі змін, доведеться враховувати і цей, психологічний, фактор.

    Щоб прийняти вивірене й ефективне рішення, планують перевірити окремі схеми на практиці. Зокрема, протягом години-двох проведуть тестове скерування автобусів та автівок за пропонованими напрямками. Також запропонували фахівцям-ентузіастам подати своє бачення, як зменшити транспортне перевантаження у центрі Ужгорода.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору