ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як Потапа й Настю на Закарпатті зустрічали! (ФОТО)

    16 квітня 2024 вівторок
    98 переглядів
    Ужгород. Ексклюзивне фото Потапа і Насті.

    Журналістам вдалося отримати ексклюзивне фото, як зустрічали відомий гурт на Закарпатті.

    Zakarpattya.net нагадує, що Потап і Настя наразі гастролюють по Західній Україні. Пан Олександр зробив фото й написав: “Скептики засоромлені – Потап і Настя вже в Ужгороді! Вони сьогодні відіграють два концерти”.

    Український дует “Потап і Настя” обурений інформаційною війною проти себе. Днями, даючи прес-конференцію в УНІАН, вони розповіли про скандал, який, мовляв, виник на порожньому місці.

    Настя Каменських каже, що не розуміє підвищеної та наразі негативної уваги до дуету та наполегливо просить активістів утриматися від радикальних дій на їхніх концертах: “Потап і Настя” – дуже позитивний колектив. Незважаючи на те, що ми співаємо російською, так склалося. Я киянка, і розмовляю з дитинства російською. За це не варто, як на мене, когось бити чи звинувачувати. Ми дуже хочемо приїхати і подарувати прихильникам гарний настрій, а не говорити, що ми любимо свою країну. Я як дівчина, мама в майбутньому хочу попросити не зривати і не жбурляти петарди чи ще щось. “Потап і Настя” – не є проблемою нашої країни”, – впевнена зірка.
    22.jpg
    До речі, представники шоу – бізнесу й взагалі кажуть, що з дуету хочуть зробити цапа-відбувайла. Зокрема, лідери гуртів “Бумбокс” Андрій Хливнюк та “Тартак” Сашко Положинський виступили на захист Потапа. Хливнюк написав на своїй сторінці у соцмережі, що музичний смак не привід для утисків прав людини. І йому неприємно чути про дискримінацію за будь-якими ознаками. Лідер “Тартака” Положинський був менш багатослівним. Просто зізнався, що йому соромно за рідний Луцьк.

    Як пишуть ЗМІ, у Рівному, Івано – Франківську та ще кількох західноукраїнських містах концерти Потапа і Насті все ж відбудуться. Один з них – благодійний, на якому будуть діти. Музиканти закликали протестувальників до діалогу і попросили не вдаватися до фізичних методів розправи.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору