ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лісівники Закарпаття влаштували грандіозне прибирання (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Ужгород. Лісівники висадили 12 дерев до Всесвітнього Дня довкілля.

    В Ужгороді ще прохолодно. Проте погодні умови не завадили повноцінно провести масові заходи під час великого прибирання до Всесвітнього Дня довкілля в рамках акції з благоустрою «За чисте довкілля».

    Почали прибирання з адміністративної будівлі: висадили самшит та туї шаровидні, побілили бордюри та дерева, викорчували старе коріння, вирубали чагарники. Всього було висаджено 12 дерев. До суботника долучилися близько 30 працівників. Для належної організації та розподілу робіт визначили координаторів груп, яких можна було розпізнати за яскравими робочими формами лісівників.
    «Щорічно у квітні тривають заходи, спрямовані на оздоровлення екологічної ситуації, озеленення та благоустрою, приурочені до Всесвітнього Дня довкілля. Сьогодні всі працівники управління лісового та мисливського господарства також долучилося до масового прибирання, виконавши комплекс заходів, спрямованих на озеленення та благоустрій. Завжди треба починати з себе й показувати приклад для інших. Тільки так ми зробимо наше Закарпаття зеленішим і чистішим», - каже начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору