ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті припинені 2 спроби контрабанди тютюнових виробів (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    72 переглядів
    Закарпаття. Прикордонники зупиняли правопорушників попереджувальним пострілом.

    У рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон - 2016» українських і румунських прикордонників.

    На кордоні з Румунією тривають посилені заходи українських та румунських прикордонників по виявленню та затриманню осіб, які намагаються організувати протиправну діяльність на кордоні. Так минулої доби в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон - 2016», прикордонники Мукачівського загону попередили дві спроби незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.
    У пункті пропуску «Дякове» підчас перевірки осіб та транспортних засобів, які прямують на виїзд з України, прикордонники виявили автомобіль марки «Фольксваген», за кермом якого був громадянин Румунії. Під час проведення поглибленого огляду вказаного авто прикордонниками спільно з інспектором митниці було виявлено 450 пачок тютюнових виробів. Виявити цигарки прикордонникам допоміг службовий собака «Каспер». Перевезти цигарки через кордон іноземець спробував запакувавши ними простір між декоративною обшивкою та стелею свого авто, порожнини дверки багажного відділення, а також запасне колесо. Тютюнові вироби, які оцінили майже у 6 тисяч гривень та автівку оцінену у 57 тисяч 623 гривні вилучили встановленим порядком.
    Ще одну спробу переправлення через кордон тютюнових виробів попередили прикордонники відділу «Богдан». Зелені берети під час моніторингу прилеглої до кордону ділянки, виявили групу невідомих осіб, які помітивши охоронців кордону спробували втекти. Але за 10 метрів до кордону прикордонники затримали правопорушників, які мали з собою один пакунок тютюнових виробів. Чоловіки, які назвалися громадянами Румунії, жодних документів при собі не мали та повідомили, що сигарети їм приніс громадянин України, який пообіцяв принести ще. У ході проведення пошукових заходів, прикордонники виявили ще одного чоловіка, який намагався втекти, але, почувши попереджувальний постріл вгору, зупинився. Затриманим виявився наш співвітчизник, мешанець Рахівського району. Невдовзі група реагування, яка негайно прибула до місця пригоди, затримала ще двох місцевих мешканців. Усіх затриманих доставлено до підрозділу для складання процесуальних документів та з’ясування обставин правопорушення.
    Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору