ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Митні склади Закарпаття поповнилися черговою контрабандою!

    28 березня 2024 четвер
    39 переглядів
    Закарпатська митниця повідомляє...

    450 пачками цигарок «Rothmans» з фільтром українського виробництва з акцизними марками, вартістю понад 5 800 грн.

    Під декоративною обшивкою даху автомобіля, в дверці багажника та у запасному колесі працівники Закарпатської митниці ДФС виявили 450 пачок цигарок. Порушення митних правил зафіксовано вихідними, 23 квітня, на митному посту «Дякове».
    Для того що виявити приховані тютюнові вироби транспортний засіб довелось направити в бокс для поглибленого огляду. Адже, прямуючи з України, громадянин Румунії обрав для проходження митного контролю «зелений коридор». Відповідно до митного законодавства, обрання «зеленого коридору» вважається заявою громадянина про те, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та/або обмеження щодо ввезення на митну територію України або вивезення за межі цієї території та свідчить про факти, що мають юридичне значення.
    У своєму поясненні іноземець вказав, що цигарки він приховав зі своїм товаришем та намагався перемістити в Румунію для подальшої реалізації.
    Таким чином, громадянин скоїв дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю шляхом використання засобів, що ускладнюють виявлення таких товарів.
    Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України .
    На підставі статті 511 Митного кодексу України за складеним протоколом про порушення митних правил вилучено товари – безпосередні предмети порушення митних правил: 450 пачок цигарок «Rothmans» з фільтром, українського виробництва, з акцизними марками, вартістю понад 5 800 грн, та транспортний засіб «VOLKSWAGEN GOLF» 2001 року випуску.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору