ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перевізники Закарпаття розробляють графіки руху автобусів на святкові дні

    28 березня 2024 четвер
    70 переглядів
    Автоперевізникам Закарпаття рекомендовано...

    Забезпечення перевізниками безперебійного перевезення пасажирів протягом святкових днів – 1-го, 2-го та 9 травня обговорили під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

    Автоперевізникам спільно з ВАТ «Закарпатавтотранс» рекомендовано до 27 квітня розробити на період свят узгоджені графіки руху автобусів на маршрутах загального користування. Вони також повинні забезпечити належний рівень поінформованості громадян про обслуговування маршрутів у святкові дні та забезпечити дотримання перевізниками його виконання.
    «Спільним листом голови облдержадміністрації та голови обласної ради райдержадміністрації спільно з органами місцевого самоврядування зобов’язано передбачити у місцевих бюджетах видатки на відшкодування збитків автоперевізникам за пільгові перевезення, - зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА Едуард Маляр. – Водночас питання нині залишається не врегульованим».
    Перевізників закликали з порозумінням поставитися до ситуації, яка склалася, максимально забезпечити перевезення пільгових категорій громадян на маршрутах загального користування та уникати конфліктних ситуацій між водіями та пасажирами.
    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору