ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Злодій-закарпатець у віці Христа може сісти на шість років!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    32 переглядів
    Головне управління Нацполіції Закарпаття повідомляє...

    За крадіжку "ровера".

    33-річний злодій украв велосипед з подвір’я 79-літнього дідуся, до якого прийшов купувати вино. Крадія правоохоронці затримали, він перебуває під вартою.

    Із заявою про крадіжку до мукачівських правоохоронців звернувся 79-річний житель м.Мукачева. Заявник повідомив, що з його подвір’я невідомий викрав велосипед.

    Правоохоронці встановили, що дане правопорушення скоїв 33-річний мукачівець.

    Чоловік цей того дня прийшов до потерпілого й попросив продати йому вина. Дідусь за пляшку захотів 15 гривень. Покупець відмовився платити таку суму. Господар розвернувся та пішов до хати. Виходячи з подвір’я, покупець примітив велосипед. Сів на нього й поїхав...

    Як з’ясувалося, злодій вже має умовну судимість і перебуває на іспитовому терміні за скоєння аналогічних злочинів. І от знову взявся за старе. Крадений велосипед зловмисник встиг продати за 200 гривень.

    Мукачівський міськрайонний суд відносно крадія обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Мукачівцю тепер загрожує реальний термін ув’язнення - від трьох до шести років, повідомляє Головне управління Нацполіції Закарпаття.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору