ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

23-річна закарпатка виявилася ...звідницею! (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    56 переглядів
    Закарпатські поліцейські затримали на гарячому двох повій.

    Жніка вже впродовж тривалого часу займалася звідництвом на території угорськомовного закарпатського міста Берегово.



    Молода мукачівка подалася до сусіднього Берегова, аби там за грошову винагороду звести двох повій з клієнтами. За звідництво їй загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.


    Співробітники Берегівського відділу поліції отримали інформацію про те, що 23-річна мешканка Мукачівського району протягом тривалого часу займається звідництвом на території міста Берегова.


    Про це повідомляє ГУ НП в Закарпатській області.


    Поліцейські затримали звідницю в той момент, коли вона привезла до готелю двох дівчат, які повинні були надавати інтимні послуги чоловікам за винагороду в 1000 гривень. Повій віком 25 та 26 років правоохоронці застали з клієнтами у номері мотелю.


    Схема, за якою працювала звідниця, була досить простою. Коли з’являвся черговий клієнт, мукачівка телефонувала «подружкам». Всі переговори про місце зустрічі «жриць кохання» з замовниками, суму грошової винагороди вона вела особисто. Гроші з клієнтів брала теж звідниця, а вже потім передавала їх повіям, залишаючи частину собі.


    Берегівським відділом поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (Втягнення кількох осіб в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору