ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Спокій закарпатців та гостей міста на Великдень і травневі свята забезпечуватимуть близько тисячі правоохоронців (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Правоохоронці вітають краян та гостей Закарпаття зі світлим святом Великодня.

    Про це сьогодні під час спільного брифінгу з У ДСНС України в Закарпатській області розповів начальник Управління превентивної діяльності Роман Ус.



    Під час самого святкування Великодня охорону публічної безпеки на Закарпатті забезпечуватимуть близько 900 працівників поліції.


    "Відповідно до вимог керівництва, Національна поліція переведена на посилений варіант несення служби, долучено додаткові сили і засоби, організована робота оперативних штабів. Також на посилений варіант несення служби приведено роботу постів на в'їзді-виїзді з області. На готові також Групи швидкого реагування", - розповів начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Роман Ус.


    У ці дні чимала кількість краян повертається із заробітків, аби відзначити Пасху, і як свідчить статистика, в такий період збільшується кількість злочинів побутового та сімейного характеру, крадіжок з помешкань, а також дорожньо-транспортних пригод.
    "Хотів би звернути увагу всіх мешканців нашого краю на обачне святкування, помірне вживання спиртних напоїв та дотримання правил дорожнього руху, а також на належну поведінку особисто кожного в публічних місцях".


    Роман Анатолійович відмітив, що буде зроблено все для забезпечення громадського порядку і при храмах, де відбуватимуться богослужіння. Адже, за попередніми даними, у церквах краю зберуться близько 360 тисяч вірників.


    Начальник оперативно-координаційного центру УДСНС України у Закарпатській області Олександр Падяк зазначив, що на виконання всіх вимог , які поставлені перед центром, у посиленому режимі роботи правоохоронці працюватимуть включно до 12 травня. Призначено відповідальних посадових осіб для вирішення невідкладних питань, посилено охорону адміністративних будівель, уточнено план реагування на випадок надзвичайних ситуацій.
    «Оперативно-координаційним центром здійснюється моніторинг оперативної обстановки в краї. – додав Олександр Валерійович. - Для цілодобового і щоденного чергування залучено до 180 працівників особового складу і близько 60 одиниць спеціальної та основного призначення техніки. При необхідності рятувальники можуть залучити додатково ще 130 працівників особового складу та 50 одиниць техніки». Олександр Падяк закликав громадян дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, а також під час святкувань не забувати наглядати за дітьми.


    Наприкінці брифінгу Роман Ус та Олександр Падяк привітали присутніх, краян та гостей Закарпаття зі світлим святом Великодня.
    Звертаємося до громадян одразу інформувати поліцію за номером гарячої лінії 102 у випадку виявлення підозрілих предметів та про всі факти порушення правопорядку та законності.


    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору