ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергова знахідка закарпатських митників на кордоні (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    66 переглядів
    Закарпатська митниця повідомлє...

    Йдеться про цигарки в колесі та тайниках.

    Громадянин України намагався перемістити тютюнові вироби через кордон, проте довести справу до кінця йому завади працівники Закарпатської митниці ДФС та Мукачівського прикордонного загону.
    Українець заїхав в зону митного контролю пункту пропуску «Вилок» Закарпатської митниці ДФС смугою «зелений коридор». Для митного контролю водій подав паспорт громадянина України та реєстраційний документ на транспортний засіб.
    Враховуючи результати аналізу ризиків, транспортний засіб було виведено з «зеленого коридору» в «червоний коридор» для проведення поглибленого огляду.
    Перед початком проведення поглибленого огляду митники опитали українця, чи не перевозить він товарів та предметів заборонених або обмежених до вивезення з митної території України, а також прихованих від митного контролю. Громадянин зазначив, що нічого з вище переліченого в нього нема і ніяких протизаконних дій він не здійснює.
    При проведенні поглибленого митного огляду транспортного засобу та особистих речей водія було виявлено незаявлені під час усного опитування, приховані від митного контролю цигарки, які знаходилися у спеціально виготовлених тайниках та в запасному колесі.
    298-1.jpg
    Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ, що ускладнюють їх виявлення.
    На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних вилучено цигарки, запасне колесо та транспортний засіб.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору