ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Москаль: «Не треба боятися інвестувати в Україну й Закарпаття. Ми всіх запускаємо і захистимо!»

    28 березня 2024 четвер
    41 переглядів
    Москаль: На Закарпатті слід створити спеціальний Центр із працевлаштування

    На словацько-українському форумі в рамках «Днів України в Словаччині», що проходять у ці дні в м.Кошице, Геннадій Москаль закликав словацький бізнес не боятися вкладати гроші в Україну загалом і в Закарпаття зокрема.

    – На Закарпатті слід створити спеціальний Центр із працевлаштування, через який словацькі підприємства зможуть пропонувати вакансії мешканцям нашої області, – запропонував Г.Москаль у своєму виступі. – Це буде вигідно як підприємцям, так і працівникам, котрі зможуть обходитися без посередників. Нагадую нашим сусідам, що з минулого року Україна заборонила експорт лісу в круглому вигляді, однак деревину можна переробляти в межах України, тому закликаю створювати підприємства з глибокої переробки лісу на Закарпатті.
    Нагадую також про наші туристичні комплекси, які пропонують послуги високої якості за невисоку для європейців вартість. Якщо в Словаччині за 100 євро можна відпочити день-два, то на Закарпатті за рахунок різниці курсу валют 3000 гривень вистачить для повноцінного відпочинку з триразовим харчуванням на цілий тиждень. Не треба боятися вкладати гроші в Україну, ми всіх запускаємо і всіх захистимо. Гарантую словацькому бізнесу на Закарпатті повне й цілковите сприяння з боку влади.
    Нагадаємо, що Словацько-український форум у рамках «Днів України в Словаччині 2016» проходить у Культурному парку словацького м.Кошице за участі бізнесових кіл України та Словаччини, представників місцевої влади та західних областей України.
    Сьогодні, 28 квітня, останній день форуму.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору