ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

«Електронний кабінет платника» відкриває користувачам нові можливості!

    18 квітня 2024 четвер
    57 переглядів
    Фіскальна служба Закарпаття повідомляє...

    Для зручності платників ДФС створює нові та оновлює вже існуючі електронні сервіси. Наразі фахівці фіскальної служби повідомляють про доопрацювання сервісу «Електронний кабінет платника».

    Зокрема, платникам акцизного податку з реалізації пального в своєму особистому кабінеті надано можливість користуватися новим розділом, створеним в рамках функціонування Системи електронного адміністрування реалізації пального (СЕА РП).
    У новому розділі СЕА РП можна переглянути проведені операції в системі електронного адміністрування реалізації пального (дані Реєстру операцій обсягів пального із застосуванням необхідних фільтрів, у т.ч. в розрізі типів операцій та кодів товарної підкатегорії згідно з УКТЗЕД), а також перевірити поповнення та стан електронного рахунку (дані Реєстру сум акцизного податку).
    Також нагадуємо, що у відкритій частині Електронного кабінету платника в режимі онлайн функціонує Реєстр платників акцизного податку з реалізації пального, а у особистому кабінеті платникам надано можливість сформувати та направити запит для отримання Витягу з такого Реєстру, та у разі необхідності надіслати заяву про реєстрацію платником акцизного податку з реалізації пального з позначкою «Зміни».
    Варто зазначити, що днями в електронному сервісі «Електронний кабінет платника» (оновлена версія) зареєстровано 37 тис. користувачів з 50 країн світу, які здійснили 127,3 тис. сеансів. Відтак, після надання можливості фізичним особам в «Електронному кабінеті платника» підготувати, заповнити та надіслати Декларацію про майновий стан і доходи фізичних осіб в електронному вигляді, кількість користувачів зазначеного сервісу збільшилась вдвічі.
    Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости