ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як лісівники Закарпаття День охорони праці відмітили...

    28 березня 2024 четвер
    34 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Охорона праці - на порядку денному в управлінні лісового та мисливського господарства Закарпаття.

    Всесвітній день охорони праці 28 квітня на лісогосподарських підприємствах проводився по-різному. Об'єднувало одне: на всіх підприємствах були випущені накази, присвячені Дневі охорони праці та були проведені тематичні заходи з нагоди свята. Охорона праці - на порядку денному в управлінні лісового та мисливського господарства Закарпаття.

    Одним із найбільших багатств, якими наділена «Срібна земля» є ліс. Ну, а для збереження лісових ресурсів їх примноження та раціонального використання потрібні дбайливі господарі. Саме такі люди працюють у Закарпатському ОУЛМГ. Приділяють тут велику увагу не тільки виробничим показникам, але й охороні праці. Адже, небезпечних виробничих факторів у лісовому господарстві вистачає й за усім потрібне пильне око...

    У день міжнародного свята до працівників Закарпатського ОУЛМГ і підрядних організацій звернувся заступник начальника Закарпатського ОУЛМГ Василь Кий.

    «Ставтеся з усією відповідальністю і увагою до свого здоров'я, дотримуйтесь правил охорони праці, активно беріть участь в системі управління охороною праці та охороняйте ліс. Беріть участь у формуванні здорового способу життя в колективі. Нехай стане доброю традицією кожного працівника - починати робочий день з питань безпеки на виробництві, адже гідну працю - це, перш за все, безпечний і здоровий працю », - зазначив заступник начальника управління Василь Кий.

    Окрім того, на підприємствах Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства завершується проведення Місячника охорони праці. Цьогоріч він проходить під девізом «Стрес на робочому місці: колективний виклик».

    Для визначення переможців конкурсу і окремих працівників за кращі показники роботи з безпеки праці, у номінаціях «Кращий працівник», «Краща виробнича дільниця (бригада)», «Кращий за професією», «Кращий громадський інспектор з охорони праці», та вручення перехідного кубку «Краще підприємство з питань охорони праці» проводяться на підприємствах управління обстеження, цільові перевірки й огляди-конкурси з охорони праці та культури виробництва.

    Щоб привернути увагу дітей та молоді на підприємствах облуправління до питань охорони праці в галузі проводиться конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».

    В цей день на підприємствах облуправління здійснюються спільні заходи з ушанування пам’яті загиблих на виробництві. Фахівцям, інвалідам, що постраждали під час роботи та сім’ям загиблих щорічно виплачується матеріальна допомога.

    Підсумки Місячника охорони праці буде підбито до 14 травня 2016 року.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору