ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як у зоні АТО виживають прифронтові родини? (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    80 переглядів
    АТО. Родинам доводиться жити у так званій "сірій зоні"

    Сім'я Перевєрзєвих заради 4-річного сина Артема переїхала з Горлівки в українське село.



    Родини, котрим доводиться жити у так званій "сірій зоні", на власному досвіді пізнають, що таке справжня скрута. Однією з таких є й сім'я Перевєрзєвих. Їм довелося полишити окуповану Горлівку й оселитися у селі Дача Донецької області, повідомляє «Є!» з посиланням на Громадське ТБ.


    "Покинули квартиру, будинок, облишили все, що було нажите роками. З роботи розрахувались", - розповідає господарка будинку Ірина.


    Зараз у селі вони взялися обробляти землю, пораються біля 20 голів домашніх тварин й виховують 4-річного Артема, який вже 2 роки не спілкується з дітьми.


    Ірина розповідає, що Артем раніше ходив до садочка, був активною дитиною. Зараз він теж дуже кмітливий та розумний хлопчик, але, побачивши дітей під час подорожі до Артеміська, злякався однолітків.


    Люди не мають навіть змоги поїхати до лікарні. Коли Артем захворів, його лікували військові медики. Та й загалом родина Перевєрзєвих дуже допомагає харчами військовим, завдяки чому, власне, й спілкується із зовнішнім світом.


    «Якщо Горлівка не буде українською, я туди навряд чи повернусь. Ми чекаємо, поки ви Горлівку звільнете», — звертається до військових.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору