ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Аліканте, Венецію, Мілан і Познань можна буде літати з Івано-Франківська

    25 квітня 2024 четвер
    112 переглядів
    Міжнародні авіалінії України

    Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 28 квітня рекомендувала голові служби видати ряд призначень українським авіакомпаніям.

    Як зазначається, компаніям “Урга” та “Ейр Таурус” рекомендовано пролонгувати права експлуатації повітряних ліній для перевезень в інших країнах.

    Крім того, компанії “Дарт” рекомендовано видати призначення для виконання регулярних рейсів Київ-Тірана і чартерів до Тірани з Києва, Львова, Одеси, Харкова, в Тіват з Києва і Харкова, в Бургас зі Львова та Харкова.

    Компанії “Мотор Січ” планується видати призначення на регулярні польоти з Києва в Одесу і Львів, а також зі Львова до Ужгорода, а компанія “Браво” отримає призначення на “регулярку” з Києва в Батумі, Подгорицу, Бургас, Пафос, Араксос, Луку, Тірани і Іракліон, з Харкова і Львова в Бургас.

    Найбільший український авіаперевізник – “Міжнародні авіалінії України” (МАУ) отримає призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Аліканте, Венецію, Мілан і Познань і з Харкова в Батумі, а також збільшить частоти на маршрутах Львів-Мадрид і Київ-Мінськ з одного до двох і з 12 до 21 рейсу відповідно.

    “Дніпроавіа” рекомендовано видати призначення на “регулярку” з Дніпропетровська до Єревану і Кутаїсі і з Одеси в Бургас, а компанія Yanair отримає дозволу виконувати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Батумі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости