ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Геннадій Москаль знайшов першого держслужбовця з двома паспортами

    19 квітня 2024 п'ятниця
    90 переглядів
    Закарпатська оДА повідомляє...

    Протягом трьох днів він має бути звільнений з роботи.

    Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль порився в документах і знайшов… першого держслужбовця з подвійним громадянством. Протягом трьох днів його буде звільнено з роботи, обіцяє Закарпатська ОДА.
    Геннадій Москаль скасував розпорядження голови Берегівської райдержадміністрації Іштвана Петрушки від 15.04.2016р. про звільнення з посади начальника управління освіти, молоді та спорту Берегівської РДА Василя Лендєла. І зобов’язав голову РДА в триденний строк звільнити В. Лендєла з посади як такого, що під час перебування на державній службі отримав громадянство Угорщини.
    Цей факт підтверджується наявністю у В.Лендєла паспорта громадянина Угорщини серії ВН №1379502, оформленого на прізвище Lengyel Laszlo, 04.09.1972 року народження.
    Встановлено, що тільки протягом 2015 року В. Лендєл здійснив 20 перетинів державного кордону України через КПП «Лужанка» та КПП «Косино», користуючись паспортом громадянина Угорщини та керуючи автомобілями з угорською реєстрацією «MAK 878», «JNA 943», «HVW 745».
    Як уже повідомлялося, згідно з п.2 ч.1 ст. 84 Закону України «Про державну службу», підставами для припинення державної служби є набуття громадянства іншої держави. Частина 2 ст. 84 даного закону вказує, що суб’єкт призначення зобов’язаний звільнити держслужбовця у триденний строк з дня настання або встановлення факту набуття ним громадянства іншої держави, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Izrailskije, amerikanskije, latyshskije, gruzinskije ......pasporta razreshajutsja! Genka, bolshe tebja Vengrija ne prinimajet!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А сколько паспортов у самого Москаля ??? Его семья уже живет в штатах, он рванет следом и пусть не рассказывает, что у него нет второго паспорта с не укр. гражданством.