ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жінка, захищаючи дитину від п'яного, вдарила кривдника ножем у груди!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    69 переглядів
    Головне управління Нацполіції Закарпаття повідомляє...

    На щастя, потерпілий вижив, інакше жінка сіла б в тюрму. А так суд призначив їй покарання у вигляді 160 годин громадських робіт.

    У селищі Чинадієво Мукачівського району минулоріч стався п′яний конфлікт, який ледь не закінчився трагічно. 23-річний житель селища Чинадієво, перебуваючи з сім′єю в м.Мукачеві, зустрів там свого 26-річного односельця. Після посиденьок у барі сімейна пара запросила чоловіка до себе в гості.
    Спершу компанія мирно пиячила, а далі між захмелілими чоловіками виник конфлікт, що переріс у бійку.
    Побитий господарем гість вийшов з будинку та покликав на підмогу двох товаришів віком 23 і 44 роки. Утрьох повернулися до будинку, один із них тримав у руках ніж. Непрохані гості почали лупцювати господаря та погрожували його 26-річній дружині. На крики до кімнати зайшов 5-річний син господарів. Дитина стала плакати, й розлючений один із нападників ударив хлопчика ногою в груди...
    Господиня, рятуючи дитину й чоловіка, вхопила кухонний ніж і почала ним завдавати ударів непроханим гостям. В результаті всі троє опинилися в лікарні…
    Міліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ст.124 (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень під час перевищення меж необхідної оборони) Кримінального кодексу України. Після завершення слідства справа була передана до Мукачівського міськрайонного суду.
    Вироком суду 26-річну жінку засуджено до 160 годин громадських робіт.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору