ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачево байк-клуб «7 Легіон» урочисто відкрив мотосезон (ВІДЕО, ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    134 переглядів
    Гостей на «залізних конях» зустрічав Президент байк-клубу «7 Легіон» Іван Герей

    Мотосезон 2016 – відкрито. Мукачівський байк-клуб «7 Легіон» сьогодні, 07 травня, урочисто відкрив мотосезон, запросивши на захопливе та видовище свято друзів з всього Закарпаття, а також членів байк-клубів з Угорщини, Словакії, Словенії, Білорусії, Молдови та Польщі.

    Гостей на «залізних конях» зустрічав Президент байк-клубу «7 Легіон» Іван Герей.


    Як зазначила організатор байкерського зльоту Галина Гаряча, зустріч байкерських клубів у Мукачеві відбувається вже вдев’яте, наступного року урочисто святкуватимуть ювілейне 10-те відкриття мотосезону.


    Загалом у заході взяли участь понад 120 учасників. Дійство відбувалося у міському парку «Перемоги», де мукачівці та гості міста могли донесхочу фотографуватися на мотоциклах різних марок та видів, звичайно, з дозволу їх власників. Адже, як кажуть самі байкери, у кожного мотоцикла є душа, а байкер і його «залізний кінь» - це єдине ціле.


    Різноманіття мотоциклів дійсно вражало: окремою мото-спільнотою, центр якої – у Мукачеві, є група власників ретро мотоциклів. «ІЖ», «Мінськ», «JAWA”, «МТ», «Урал», «Восход».


    Окремою лінією були представлені сучасні моделі мотоциклів, оснащені за останнім словом техніки та безпеки.

    Сьогоднішнє відкриття мотосезону – особливе – у ці дні в Україні вшановують пам'ять солдат, полеглих у Другій світовій війні. Байкерська спільнота теж вшанувала світлу пам'ять загиблих воїнів: члени байкерського клубу «7 Легіон» Галина Гаряча та Наталія Яцкова поклали квіти до Обеліску Слави у центрі Мукачева.


    Мукачево – місто багатогранне, творче й різноманітне, а байкерська культура – є органічною його частиною. Мукачівський клуб «7 Легіон» , продовжуючи культуру байкерів, вкладає і свою частину в історію міста над Латорицею.


    Нагадаємо, Закарпатські Берегівщина та Виноградівщина запрошують на фестивалі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору