ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вночі в одному місці палали 4 автомобілі! (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Закарпатська МНС повідомляє...

    10 травня о 04:04 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про загорання чотирьох автомобілів на території приватного обійстя у с. Руські Комарівці Ужгородського району.

    Власник господарства, прокинувшись уночі, помітив, що на подвір’ї вогонь охопив три машини, з яких полум’я швидко поширювалося на трактор. На місце події оперативно прибули бійці 14-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин.

    Усього до боротьби з вогнем долучилися 2 одиниці техніки та 9 чоловік особового складу. Насамперед о 04:50 пожежники локалізували загорання, аби не дати полум’ю перекинутися із транспортних засобів на розташований поруч житловий будинок.

    Остаточна ліквідація пожежі завершилася о 07:07. На пожежі травмувався 45-річний власник двох транспортних засобів, який виявив пожежу. Він намагався самотужки загасити вогонь, внаслідок чого отримав термічні опіки ноги І-ІІ ступеня важкості. Від госпіталізації чоловік відмовився й залишився вдома.

    Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані збитки також встановлюються, оскільки полум’я знищило повністю автомобіль «УАЗ-31514» та частково машини «Mercedes-Benz» і «Mercedes-Benz Vito», а також пошкодило трактор «DongFeng», - повідомляють у ДСНС України у Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору