ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відразу два випадки дитячого пияцтва маємо на Закарпатті

    24 квітня 2024 середа
    88 переглядів
    П’ятикласниця з м.Рахів випила вдома 200 грамів горілки.

    На свята дві юні закарпатки отруїлися алкоголем.

    Гімназистка з Ужгорода так нагостилася з друзями, що опинилася в лікарні. А п’ятикласниця з м.Рахів випила вдома 200 грамів горілки, після чого їй стало зле.
    Відразу два випадки дитячого пияцтва маємо в краї за вчора. В обласну дитячу лікарню м.Ужгорода з діагнозом: алкогольне отруєння доставлено 13-річну ужгородку.
    Дівчина навчається в місцевій гімназії. Кілька днів тому вона мала день народження, тож вирішила відсвяткувати з друзями. Вочевидь, хильнула зайвого, й дитячий організм не витримав удару «зеленого змія»…
    Друге отруєння сталося 9 травня в м.Рахів. П’ятикласниця місцевої школи, залишившись сама вдома, вирішила розважитись. Чи то з цікавості, чи просто переплутала, та 11-річна дитина випила аж 200 грамів горілки! З алкогольним отруєнням школярку доставили до лікарні, де їй надали допомогу.
    В обох випадках загрози життю дівчат немає. Оскільки йдеться про пияцтво неповнолітніх, справою зайнялась поліція. Батьків обох юних пиячок буде оштрафовано за неналежне виховання своїх чад.
    Шановні батьки! Слідкуйте за способом життя і дозвіллям своїх дітей. Вивчайте коло їхніх друзів, звички та уподобання. Чим більше уваги ви приділятимете сину чи доньці, тим більше шансів вберегти їх від біди.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору