ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді - новий вид шахрайства з нерухомістю!

    20 квітня 2024 субота
    105 переглядів
    Афера з гуртожитком по вулиці Декабристів 39.

    Отримано кричущі факти афери деяких осіб навколо будівлі гуртожитку по вул. Декабристів 39 м. Ужгорода. Ці дані доцільно перевірити і прокуратурі з метою її підтвердження або спростування.

    Подаємо лист інсайдера groza-news мовою оригіналу:

    – «Колишній керівник Ужгородського комерційного технікуму п. Гаврилко П.П. поселяючи (не безкоштовно та не безпідставно) з 1992 року людей в практично пустуючий та зруйнований гуртожиток, так як жодних коштів на реконструкцію даної будівлі до самого будинку не доходило. Даний керівник поселяв людей з гарантією передачі їм даних приміщень у власність, тобто можливість приватизувати. Але у Гаврилка П.П. в 2011 році з’явились інші плани , а саме: п. Гаврилко П.П. будучи людиною без совісті та комплексів вирішив продати продане! Знайшовши бажаючого придбати за 1 200 000 доларів USA Київського підприємця (ім’я не вказується) продав разом з щасливими мешканцями, які щойно поробили ремонти за свої кошти та чекали своєї такої бажаної та обіцяної їм приватизації !!!
    762-1.jpg
    В 2013 році Ужгородський комерційний технікум реорганізовується в УТЕК КНТУ (Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торгівельного університету) , а п. Гаврилко П.П. йдучи на підвищення, назначає на місце керівника нового коледжу свою людину п. Павлюк Л.І., яка повинна виконати обіцяне паном Гаврилком та виселити проживаючих в будинку близько 96 сімей мешканців для «нового власника». Мешканцям піднімаються тарифи в декілька разів, обманом вилучається частина безстрокових договорів підтверджуючих законність їх перебування, вимагають погрозами та різними методами впливу (навіть відверті погрози фізичної розправи) покинути свої квартири з щойно поробленими в них ремонтами, не видаються так необхідні довідки в різні служби та інстанції, відмовляють в реєстрації новонароджених дітей (до речі в будинку проживає близько 90 дітей, є діти інваліди, та багатодітні сім’ї). Направляють в різні державні органи та структури звернення від імені студентів з неправдивою інформацією, щодо, так би мовити, їх виселення, хоча насправді ті студенти в даних приміщеннях ніколи не проживали.

    Пані Павлюк передає до суду на мешканців з проханням їх виселення в любий спосіб. Відповідачами по справі стають навіть 4-річні діти. В той же час при всіх зверненнях мешканців щодо їх захисту жодний орган в м. Ужгород (прокуратура, міліція-поліція, міська рада, обл. рада, соціальні служби, депутати різних рівнів,) абсолютно бездіють та ніби нічого не бачать, адже пан Гаврилко вміє залагоджувати та домовлятись! Всі звернення залишаються без реакції на них та без відповідей.

    Цікавий факт – коли мешканці звернулись до ректора КНТЕУ пана Мазеракі з приводу даного питання, він був сильно здивований кількістю проживаючих сімей в будинку!!! Мотивував тим, що згідно поданої інформації керівництвом коледжу, ніяких осіб, окрім студентів, в даному гуртожитку не проживає. Але на жаль, будь-які дії з його боку відсутні. Можливо пан Мазеракі знає більше ніж ми думаєм!? А можливо, це спільна афера пана Мазеракі та пана Гаврилка, які разом продали гуртожиток і планували з часом легалізувати дану справу. Довести будинок до розрухи і «паперово» продати його за безцінь!!! Продати продане!!!!»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору