ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Радикальні заходи: громадськість Закарпаття "взялася" за дерева (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    86 переглядів
    Спільна зелена акція лісівників і журналістів Закарпаття.

    Вчора на території Жорнавського лісництва відбулася чергова акція з висадки дерев у рамках прес-туру для журналістів і громадських активістів у лісових угіддях ДП «Великоберезнянського ЛГ».

    Як розповіла директор ДП «Великоберезнянське ЛГ» Ольга Олень, деревцята вирощені в розсаднику Жорнавського лісництва.

    Алею нових насаджень на території церкви у Жорнаві створювали разом представники Великоберезнянського лісгоспу, члени Громадської ради при Закарпатському ОУЛМГ, журналісти обласних видань та громадськість Березнянщини.

    «Акція спільної висадки деревцят лісівниками журналістами та представниками громадськості - ознака взаєморозуміння та міцної дружби, яка нагадує про необхідність більше піклуватися про природу спільними зусиллями. Я дуже вдячна всім, хто підтримав «зелену» ініціативу. Це турбота про наше майбутнє і майбутнє наших дітей!», - прокоментувала участь в акції Ольга Олень.

    Ця зелена акція стала першою спільною на рахунку Великоберезнянського лісгоспу, але, за словами активістів і лісівників - не останньою.

    Представник громадськості Павло Павлов так висловився про ініціативу: «Сьогодні представники громадськості показали працівникам лісомисливських господарств, що в Закарпатті є громадянське суспільство і ми готові співпрацювати заради загального блага!».

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ольга скільки Ви грошей отримали за ділове дерево Бук яке було вивезене із ЛГ В. Березного !.Та затримано на ст. Чоп. А Москаль на голові собі волося рве та плаче.Пора назвільненя