ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Порошенка не запросили на антикорупційний форум до Лондона - через корупцію та офшорні скандали

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    Петро Порошенко не потрапив до когорти запрошених на антикорупційний форум.

    Про це стало відомо з інсайдерських джерел.

    Боротьба з корупцією вимагає націлених і відкритих дій міжнародного співтовариства.

    Про це йдеться в заяві прем’єр-міністра Великої Британії Девіда Кемерона, приуроченій до призначеного на 12 травня Антикорупційного саміту в Лондоні, інформує Bloomberg.

    Під час саміту планується обговорити актуальні питання міжнародного антикорупційного співробітництва, зокрема проблеми повернення викрадених активів, бенефіціарного володіння, державних закупівель, фінансової прозорості.

    Свою участь у саміті підтвердили близько 40 країн. Очікується, що у саміті візьмуть участь президент Світового банку Джим Ен Кім і директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

    На жаль, до когорти запрошених не потрапив олігарх Петро Порошенко, пише "ДЗ". Він та його близьке оточення став героєм офшорних скандалів, які прогриміли на весь світ. Саме це і стало причиною ігнорування його участі міжнародною спільнотою у такому важливому форумі. Офшорний скандал, помножений на радикальний крок Порошенка у сенсі призначення свого чергового кума — одіозного Луценка — на посту генпрокурора теж у цьому плані зіграло свою роль. Вчорашнє провальне голосування у ВР за т.зв. «Закон Луценка» зазнало фіаско. Бо, по-перше, там є свідомі народні обранці, по-друге, всі навколо усвідомлюють: Порошенко таким чином узурпує всю повноту влади. А це дає йому абсолютний важіль впливу на боротьбу з інакомислячими, а головне – можливість прибрати з політичного плацдарму опонентів. Бо вони, опоненти, є небезпечними для нього у плані його знищення на рівні публічному. А це вже крах його кар′єри – і як глави держави, і як політика загалом. Тут у поміч буде вся його зв′язка обіцянок, дана ним публічно у найрейтинговіших мас-медіа, яка, на превеликий жаль, не виконана і навряд чи буде реалізована. Словом, як говорити Світу з главою держави – корупціонером, авантюристом і пропагандистом того, за що він братися навіть не думав!?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости