ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники 3-х держав-сусідів завадили спробам переміщення чималих партій контрабандних сигарет

    25 квітня 2024 четвер
    43 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Декілька великих партій контрабандних сигарет затримали учора на Буковині та Закарпатті прикордонники України, Румунії та Угорщини в рамках посилених спільних заходів з охорони державного кордону.

    Спочатку прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону перехопили 20 ящиків сигарет, які були підготовлені до переміщення і залишені невідомими за 200 метрів від кордону з Румунією. У ході подальшої перевірки проведеної прикордонниками на цьому ж напрямку виявлено ще 22 ящики сигарет, які знаходились за 500 метрів від кордону. В обох виявлених тайниках було приховано майже 21 тисяча пачок курива.

    А в ході взаємодії та обміну оперативною інформацією співробітників Мукачівського загону з румунськими прикордонниками було проведено заходи по затриманню порушників, які намагалися переправити партію сигарет через річку Тиса. В результаті, неподалік кордону було виявлено 10 ящиків сигарет. А порушників, які, намагалися переплисти річку та були помічені українськими прикордонниками, довелось зупиняти попереджувальними пострілами вгору. В ході їх переслідування прикордонники відділу «Великий Бичків» затримали громадянина України, який перепливав річку в рятувальному жилеті. Крім того прикордонний наряд цього ж загону відділу «Ділове» під час патрулювання виявив двох осіб, які, помітивши патруль, відразу покидали пакунки з 2740 пачками сигарет та вдалися до втечі.

    До того ж на Закарпатті, в рамках прикордонної операції та взаємодії прикордонників України та Угорщини, було виявлено 21 ящик сигарет. Крім того, прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону помітили неподалік кордону на суміжній стороні 3 невідомих осіб, про що було проінформовано угорських прикордонників. Трохи згодом навпроти цієї ділянки, за 40 метрів від кордону, прикордонники затримали одного з порушників – громадянина України.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору