ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Волонтери принесли до музею поліції Закарпаття експонат із передової (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    109 переглядів
    РПГ-22 з рук волонтерів прийняв т.в.о. начальника ГУНП Степан Довгунь.

    РПГ-22 з рук волонтерів прийняв т.в.о. начальника ГУНП в Закарпатській області Степан Довгунь.

    Сьогодні, 13 травня, волонтери прийшли до Головного управління Нацполіції Закарпаття з… гранатометом, а точніше - тубусом від нього, щоб передати його як експонат для нововідкритої експозиції, присвяченій АТО.
    Представники Громадського об’єднання «Волонтерський рух Закарпаття» Віктор Ковач та колишній працівник ОВС Василь Кепич відгукнулися на наш заклик про збір речей, пов’язаних з АТО, для музею ГУНП в Закарпатській області. Гості принесли із собою відстріляний тубус від РПГ-22 (ручний протитанковий гранатомет), в народі більш відомий як «муха». Цей сувенір вони нещодавно привезли з передової з Авдіївки.
    Активісти передали експонат очільнику поліції Закарпаття полковнику Степану Довгуню. Полковник поліції подякував волонтерам за участь у відновленні музею. Як то кажуть, зі світу по нитці… «Ми маємо показати дітям, що коїться на сході нашої держави, щоб вони цінували нашу суверенність та знали ціну миру, аби подібне не повторилося ніде інде», - зауважив Степан Довгунь.
    А ми нагадуємо, що куточок АТО, який знаходиться на другому поверсі Головного управління, продовжує і далі приймати відвідувачів. Так вчора у нас побували учні ЗОШ №3, а з наступного тижня відвідати музей зголосилися вихованці НВК «Пролісок» та 1 – 5 класи 20-ї школи.
    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору