ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Черговий "пірует" у житті закарпатського ветерана органів держбезпеки

    24 квітня 2024 середа
    63 переглядів
    На роботу – у Тячівський “Білий дім”.

    Кмітливого та діяльного чоловіка запросили на роботу в Тячівську РДА.

    Чесний, порядний і принциповий був у СБУ, таким, слід сподіватися, буде і в РДА.
    Мова – про енергійного полковника запасу та ветерана служби органів державної безпеки Михайла Михайловича Полажинця. Нещодавно у його біографії стався черговий пірует: кмітливого та діяльного офіцера запросили на роботу в Тячівську РДА.
    У «білому домі» він зайняв посаду першого заступника голови райдержадміністрації. Порядний, чесний, ввічливий, вимогливий і принциповий, пан Михайло гідно “пройшов” співбесіди та погодження. Усюди дали “добро” й він із честю відтепер працюватиме на високій посаді у виконавчій владі районного рівня Тячівщини.
    До речі, управлінець є уродженцем цього найбільшого на Україні сільського району. Звідси також його дружина, яка працює у фінуправлінні Берегівської міськради. Мають двох синів – 20-річного Андрія та Михайлика-школяра (2008 р. н.).
    У райцентрі мешкає рідна мати «новоспеченого» державного службовця, батько кілька літ тому помер. До речі, М. Полажинець у системі СБУ працював майже 27 літ (Берегово, Виноградів, Ужгород). Хоча трудовий шлях починав технологом на тутешньому заводі «Зеніт», відтак була служба на Чорноморському флоті.
    Згодом «моряк» зійшов з корабля та опинився у спеціальному виші, де й здобув юридично-правознавчу освіту. Цей завше елегантний, діловий і комунікабельний чоловік повсякчас готовий допомогти кожному, хто просить підтримки. А він, як істинний офіцер, уміє слухати і миттєво знаходить правильні відповіді на будь-які запитання. Відтак приймає грамотні рішення та прагне вирішувати завдання без зволікання.
    Девіз нашого земляка, що вміє життя сприймати по-філософськи: за чергову справу слід братися тоді, коли вчинено усе необхідне в попередній роботі. Якщо працюватиме за цим принципом і надалі, він зуміє, слід сподіватися, прихильників здобути на новій роботі у “білому домі” в рідному для нього Тячеві.
    Василь ПАНЧУК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору