ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога і Москаль знову обмінялися компліментами

    25 квітня 2024 четвер
    29 переглядів
    Москаль не витерпів та згадав про «няня всього Закарпаття»

    Не можу втриматися, щоб не зреагувати, хоча давно вже не звертаю уваги на це завидівське чудо. Та й ніхто не звертає… Показали мені письмовий шедевр колишнього «няня всього Закарпаття» Віті Балоги. Називає мене мєнтом, дрібним представником Банкової, якого змусили публічно принижуватися. Згадав «вибачення» від Хомутинніка, якого й близько не було, і високопарно заявляє, що контрабанді бути – «для всіх нас і для держави, яка проливала кров, щоб цих рішал не було у владі!»
    Це ж треба – колишній комірник Балога, котрий при Ющенку і Януковичу став головним контрабандистом і злодієм Закарпаття, починає вдавати з себе правильного пацана й ліпити на мене ярлики! Люстроване за співпрацю з Януковичем «чудо в пір’ях», котрого «дрібний представник Банкової» викопнув із Закарпаття на звалище історії, обтрусивши сміття з «реклика», заговорило про тих, хто проливав кров за країну, поки воно набивало грошима кишені!
    Белетрист-самоучка, Господи прости… Тьху на нього!

    А це пост у Фейсбук Віктора Балоги:

    Уявляєте собі, щоб злодій виписував мєнту підзатильники? В Україні можливо все. Навіть таке, коли через два роки після Революції Гідності, представник нової влади просить вибачення у колишнього «регіонала».
    Велика епопея по боротьбі з контрабандою закінчилася тим, що клерку Банкової надавав по шапці головний схемщик по митниці. І не просто вказав його місце, а змусив публічно принижуватися. Звичайно, не без погодження з Гарантом.
    З цього робимо висновок, що «Відродження» міцно тримає за помідори не лише дрібних представників Банкової, а й Самого. А це означає, що контрабанді бути, і не лише на Закарпатті. На жаль, для всіх нас і для держави, яка проливала кров, щоб цих рішал більше ніколи не було у владі.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    "Пани чубляться, а у холопів чуби тріщать", т.е. рядовым контрабаСИСТАМ "работать" мешают ... но наш народ все равно что-нибудь придумает и "кинет" всех "панов" ...

    Похожие новости