ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородських школярів зацікавила зброя із зони АТО (ФОТО, ВІДЕО)

    25 квітня 2024 четвер
    60 переглядів
    У полцейських Закарпаття є свій "Куточок АТО".

    Першокласникам з НВК «Пролісок» вчора, 18 травня, в музеї Головного управління Нацполіції Закарпаття не лише показали експонати, але й дали їх приміряти.



    Діти радо слухали розповіді правоохоронців про вилучення зброї, наркотиків, фальшивих грошей, та іншого конфіскату, з чим вони мали змогу ознайомитися в музеї. Хлопчиків найбільше цікавило, чи зброя справжня та чи можна її ще використовувати.


    Водночас пістолети та ножі поліцейські до рук дітям не давали!
    Великий інтерес викликав і новостворений у музеї куточок АТО. Школярі НВК «Пролісок» долучаються до листування з учасниками антитерористичної операції, малюють нашим бійцям картини з власним бачення миру, патріотизму та любові до Батьківщини, тому першокласники дуже емоційно сприйняли експозицію.


    Якщо такі експонати, як пістолети та ножі дітям до рук не давали, то приміряти кашкети, які використовувалися закарпатськими правоохоронцями за весь час роботи органів на Закарпатті, можна було всім охочим.


    Нагадаємо, що музей ГУНП у Закарпатській області відкрив сезон екскурсій 8 травня у День пам’яті.


    Після екскурсії діти розповіли, що обов’язково б хотіли відвідати музей поліції разом із батьками та радо б приходили дивитися на нові експонати. Детальніше у відео.


    Відділ комунікації ГУНП у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору