ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Смертельна загроза" для губернатора Закарпаття!

    25 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    Велику кокаїнову аферу готують проти Геннадія Москаля.

    Проти Геннадія Москаля готують грандіозну аферу з затриманням великої партії кокаїну.

    Для цього в область прибула група працівників спецслужб аби власне самим й інсценувати затримання на українсько-угорському кордоні великої партії кокаїну, привезеного для цієї псевдооперації із собою. Про це повідомляють джерела у місцевому СБУ.
    Така «спецоперація» має бути проведена, швидше за все, на угорській стороні, куди ніби-то кокаїн має потрапити з України. Для цих цілей уже було підготовлено і певну людину, яка мала взяти на себе обов’язки з перевезення зілля та відповідальність за цей же злочин. Однак, «клієнт», очевидно зметикував, що за такий особливо важкий злочин йому світить по життєве ув’язнення і «зістрибнув з теми». Зараз представники центрального апарату СБУ шукають заміну «клієнту». Проте, у Закарпатті це зробити не надто легко. Усвідомлюючи всю повноту відповідальності люди не йдуть на співпрацю з київськими силовиками навіть за великі гроші.

    Для чого ж розігрується ця вистава з контрабандою кокаїну? Власне це є продовженням кількох спецоперацій, проведених у краї протягом останнього місяця-двох для дискредитації і, відповідно, пошуку причин для звільнення начальника Закарпатської митниці Володимира Колесникова та, відповідно, його протеже голову ОДА Генадія Москаля. Пригадати хоча б розкручену аж до Прем’єр-міністра історію із 24-ма вагонами дров, після якої Колеснікову погрожували звільненням. А потім — нишпорення тих же представників київського СБУ Закарпатською митницею у пошуках великої контрабанди, яку б можна було списати як прогріх та недопрацювання начальника. За схожим сценарієм голова ДФС України організував цькування начальника Одеської митниці Юлії Марушевської. Однак, там отримав відпір губернатора Саакашвілі.
    Закарпатський голова ОДА теж не залишився у боргу перед Насіровим і не лише відстояв начальника Закарпатської митниці, але й заявив разом з Саакашвіллі про потребу у звільненні скомпрометованого підкилимними іграми Насірова з посади.

    У відповідь той же Насіров, певні бізнесові кола України та деякі місцеві ділки, які зараз не можуть везти через Закарпаття свій «товар» (контрабандні сигарети й наркотики), організували нехитру спецоперацію із усунення перешкод на шляху до заробляння сотень мільйонів контрабандних євро в місяць.

    Не виключено, що згадана псевдо спецоперація буде проведена вже сьогодні, інформує: “Вільне Закарпаття”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору