ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді за підозрою у вбивстві затримали ймовірного шкуродера

    25 квітня 2024 четвер
    77 переглядів
    Патрульна поліція Ужгорода і Мукачева повідомляє...

    21 травня близько 15:40 ужгородські патрульні отримали виклик про жорстоке поводження з твариною на пл. Петефі.

    Полісмени швидко дістались потрібного місця і відшукали заявницю. Жінка повідомила, що невідомий чоловік, знущаючись зарізав собаку та втік у сторону центра міста. Заявниця також повідомила зовнішні прикмети правопорушника.

    Визначити точний напрямку його руху полісмени не мали змоги, тож оглянули всю центральну частину міста та прилеглі території. Але чоловіка не знайшли. Однак, патрульним вдалося встановити особу правопорушника та передати в орієнтування.

    Цього ж дня близько 18:30 на вул. Фединця біля одного з кафе полісмени виявили підозрюваного. Чоловіка одразу затримали та доставили до Ужгородського міськвідділу для з’ясування всіх обставин події, повідомляють в УПП Ужгорода та Мукачева.

    Як уже повідомлялося, у лютому поточного року 27-річний житель Ужгорода був звинувачений в жорстокому поводженні з тваринами після того, як привселдюно посеред білого дня відтяв голову собаці.

    Наразі суд у згаданій справі триває, підозрюваний визнав свою провину.

    Тим часом, у закарпатському Мукачеві останніми днями спостерігається сплеск садизму по відношенню до собак: у місті й околицях невідомі масово труять псів, включно із домашніми улюбленцями.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору