ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Прикордонники України та Румунії не допустили переміщення тютюнової контрабанди через кордон

    28 березня 2024 четвер
    26 переглядів
    Держприкордонслужба України повідомляє...

    Прикордонники Мукачівського загону спільно з прикордонниками Румунії запобігли відразу декільком спробам незаконного переправлення через кордон курива.

    На всіх ділянках кордону Держприкордонслужба продовжує посилювати заходи з протидії незаконного переміщення контрабанди тютюну, в тому числі і в межах Закарпатської області, де проходить кордон з Румунією та Угорщиною. Варто зазначити, що дана робота проводиться у тісній співпраці з правоохоронцями суміжних країн.
    Черговим позитивним результатом оперативної роботи українських та румунських правоохоронних служб є виявлення учора тютюнової контрабанди. Так, прикордонники Мукачівського загону спільно з прикордонниками Румунії запобігли декільком спробам незаконного переправлення через кордон курива. На ділянці відділу прикордонної служби «Великий Бичків» у результаті спільних дій, правоохоронцям вдалось затримати одного громадянина України та 8 ящиків тютюнових виробів. Про затримання, прикордонники проінформували й сусідній підрозділи з метою недопущення переміщення цигарок на інших ділянках. Як результат, прикордонники відділу «Ділове» затримали двох осіб та два пакунки з сигаретами. Усі особи були без документів, але зізнались що є громадянами України.
    Також прикордонники відділу «Лужанка» цього ж загону виявили ще шість ящиків з тютюновими виробами поблизу кордону з Угорщиною. В даних пакунках знаходилось майже 5 тисяч пачок з цигарками різних марок, які ймовірно планувалися для переміщення по той бік кордону. По даному факту проінформовано суміжну сторону та спільно організовано моніторинг вздовж кордону на ділянках відповідальності. Виявлені тютюнові вироби були передані компетентним органам.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору