ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Закарпатський обласний благодійний фонд "Сім’я" привіз дітям новорічні подарунки від голландського Діда Мороза

    18 апреля 2024 четверг
    19 переглядів

    Цього разу подарунки від Діда Мороза отримали білше 50 дітей з фізичними і ментальними вадами розвитку – вихованці реабілітаційого центру «Дорога життя», що в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород.Різнокольорові рюкзачки з іграшками, шкільним інвентарем, солодощами, канцтоварами та іграми власноручно збирали для українських дітей школярі з голландської школи «Якір» та постійні партнери благодійного фонду «Сім’я» — голандська родина Оостхук Ван Дорп.

    Подарунки дітям вручали директор фонду Колесник Наталія – сімейний лікар сімейної амбулаторії УжЦМКЛ та засновники фонду: Пиндяр Жана – секретар комісії з питань гуманітарної допомоги та Колесник Павло – сімейний лікар, доцент кафедри терапії та сімейної допомоги ФПО УжНУ, який представ перед дітьми у образі Діда Мороза.

    Крім того, цими святковими днями підопічні благодійного фонду «Сім’я» - багатодітні, малозабезпечені сім’ї та родини з дітьми-інвалідами, що обслуговуються у амбулаторії сімейними лікарями - також отримають новорічні подарунки з Голандії.

    Це вже не перша благодійна акція фонду «Сім’я». За рік свого існування за підтримки благодійного фонду сумісно з голандськими партнерами було зроблено ремонт приміщень сімейної амбулаторії на вул.Капушанській 161, яка обсуговує біля 13 тисяч

    дорослого та дитячого населення. Для покращання роботи сімейних лікарів було надіслано медичний інструментарій, серед якого – унікальний вакуумний пристрій для стимуляції лактації у молодих матерів-годувальниць. Під опікою фонду знаходиться також навчально-виховний комплекс «Первоцвіт»: для дошкільних груп фондом було надано килими, іграшки та розвиваючі ігри, наочне приладдя для кабінету англійської мови, а також встановлено металопластикові вікна у спальні дошкільної групи НВК, крім того, встановлено лампи денного освітлення у класах початкової школи цього закладу.

    Любі зусилля варті того, якщо результатом стане радість і сяючі очі дитини, яка завжди чекає на чудо у ці святкові дні, повідомляє "Мукачево.net".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору