ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські лісівники затримали на "гарячому" "чорних лісорубів" (ФОТО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    75 переглядів
    Закарпатське ОУЛМГ повідомляє...

    Сьогодні, 1 червня, близько 2 години 30 хвилин лісничому Ужгородського лісництва Михайло Куштану зателефонував майстер лісу Юрій Архій і повідомив про те, що в лісі в урочищі «Три п'ятірки» чути звук бензопили.

    Прибувши на місце близько 3 – ї години ранку разом з майстрами Миколою Гиричем, Юрієм Архієм і Воломиром Семйоном у кварталі 14 неподалік дороги виявили два зрізані дерева породи дуб сироростучий діаметром 44 см і 36 см.

    Неподалік зрізаних дерев на дорозі в лісі затримали легкову автомашину Ауді – 80 червоного кольору номер DKL 54 NF і двох невідомих осіб. Один із них назвав прізвище Юрій Попович, житель с. Кострино Великоберезнянського району. Другого звати Іван, прізвище він свою відмовився називати. Невідомий попросив його почекати пів години. Іван розповів, що чув звук бензопили і звук падаючого дерева. Одне дерево дуба розкряжоване на 4 частини довжиною 1,8 метри, друге – на 6 частин довжиною 1,8 метри.

    Про факт затримання двох осіб та скоєння самовільної рубки я зателефонував у поліцію після чого на місце прибула оперативна група, яка забрала легкову автомашину в райвідділ.

    Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости