ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правоохоронці Закарпаття затримали вантажівки з незаконно видобутим гравієм (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    82 переглядів
    Головне управління Нацполіції Закарпаття повідомляє...

    Вчора ужгородські правоохоронці затримали 3 вантажні автомобілі з майже 25 кубометрами злочинно добутого річковика.

    Один із перевізників – 33-літній мешканець села Р.Комарівці, водій «КамАЗа» р/н АО 3608 ВА розшукується.
    Вчора в чергову частину Ужгородського районного відділення поліції один із місцевих мешканців повідомив про те, що в кінці вулиці Загорської помітив вантажівки з каменем.
    Слідчо-оперативна група, яка виїхала за вказаною адресою, затримала автомобіль з річковиком. А згодом неподалік села Сторожниці Ужгородського району, на березі річки, правоохоронці районного відділення виявили екскаватор, що належить одному з місцевих підприємців, та два «КамАЗи», завантажені річковим каменем. Під час перевірки з’ясувалося, що річкова гравійно-піщана суміш видобувалася без жодного дозволу.
    Авто знаходиться на спецмайданчику Ужгородського районного відділення поліції. Водій ще однієї вантажівки 33-літній мешканець села Р.Комарівці, водій «КамАЗа» р/н АО 3608 ВА розшукується.
    1509.jpg
    Вирішується питання про накладення арешту на вилучений вантаж. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.240 ККУ (Порушення правил охорони надр) та 358 ККУ ( підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Ведеться слідство.

    ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ГРОМАДЯН ІЗ ПРОХАННЯМ – ЯКЩО ВАМ ВІДОМЕ МІСЦЕ ПЕРЕБУВАННЯ АВТОМОБІЛЯ «КАМАЗ» Р/Н АО 3608 ВА - ОДРАЗУ ПОВІДОМТЕ ПРО ЦЕ ПОЛІЦІЮ.

    Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору